STN EN 13402-3: 2014 (80 7006), Označovanie veľkosti oblečenia Časť 3 Telesné rozmery a intervaly - Katuščáková, Gabriela; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13402-3: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13402-3 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 18 Textil
Norma je nahradená normou STN EN 13402-3 z októbra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy