STN EN 374-4: 2014 (83 2340), Ochranné rukavice proti chemikáliám a mikroorganizmom Časť 4 Stanovenie odolnosti proti degradácii chemikáliami - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 374-4: 2013