STN EN 374-4: 2014 (83 2340), Ochranné rukavice proti chemikáliám a mikroorganizmom Časť 4 Stanovenie odolnosti proti degradácii chemikáliami - Katuščáková, Gabriela; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 374-4: 2013
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy