STN EN 71-4: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 4 Súpravy na chemické pokusy a podobné činnosti - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-4: 2013