STN EN 71-4: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 4 Súpravy na chemické pokusy a podobné činnosti - Katuščáková, Gabriela; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-4: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 71-4 zo septembra 2013, ktorá od 1. 9. 2013 nahradila STN EN 71-4 z marca 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Keywords: normy