STN EN 12622 + A1: 2014 (21 0702), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Hydraulické ohraňovacie lisy - Pivoňka, Michal; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12622: 2009 + A1: 2013
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN 12622 z mája 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty