STN IEC 60884-1/A2: 2014 (35 4520), Vidlice a zásuvky na používanie v domácnostiach a na podobné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A2 - Tomo, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A2 STN IEC 60884-1: 2004 obsahuje slovenskú verziu IEC 60884-1: 2002/A2: 2013