STN EN ISO 14253-1: 2014 (01 4102), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Kontrola obrobkov a meradiel meraním Časť 1 Pravidlá rozhodovania na určovanie zhody alebo nezhody so špecifikáciami (ISO 14253-1: 2013) - Bronček, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14253-1: 2013