STN EN ISO 14253-1: 2014 (01 4102), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Kontrola obrobkov a meradiel meraním Časť 1 Pravidlá rozhodovania na určovanie zhody alebo nezhody so špecifikáciami (ISO 14253-1: 2013) - Bronček, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14253-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14253-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy