STN EN 12098-3: 2014 (06 0330), Regulácia vykurovacích systémov Časť 3 Regulačné zariadenia elektrických vykurovacích systémov - Juhás, Martin (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12098-3: 2013