STN EN 12098-3: 2014 (06 0330), Regulácia vykurovacích systémov Časť 3 Regulačné zariadenia elektrických vykurovacích systémov - Juhás, Martin; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12098-3: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 12098-3 z júna 2004 a STN EN 12098-4 z marca 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Juhás.
Keywords: normy