STN EN 60204-31: 2014 (33 2200), Bezpečnosť strojových zariadení. Elektrické zariadenia strojov Časť 31 Osobitné požiadavky na bezpečnosť a EMC na šijacie stroje, jednotky a systémy - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60204-31: 2013