STN EN 60204-31: 2014 (33 2200), Bezpečnosť strojových zariadení. Elektrické zariadenia strojov Časť 31 Osobitné požiadavky na bezpečnosť a EMC na šijacie stroje, jednotky a systémy - Vámošiová, Iveta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60204-31: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60204-31 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 60204-31 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28. 5. 2016
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy