STN EN 61000-3-3: 2014 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 3-3 Medze. Obmedzenie zmien napätia, kolísania napätia a blikania vo verejných rozvodných sieťach nízkeho napätia pre zariadenia s menovitým fázovým prúdom ≤ 16 A nepodliehajúce podmienečnému pripojeniu - Poliaková, Emília (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-3-3: 2013