STN EN 61000-3-3: 2014 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 3-3 Medze. Obmedzenie zmien napätia, kolísania napätia a blikania vo verejných rozvodných sieťach nízkeho napätia pre zariadenia s menovitým fázovým prúdom ≤ 16 A nepodliehajúce podmienečnému pripojeniu - Poliaková, Emília; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-3-3: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 61000-3-3 z júna 2009 v celom rozsahu. STN EN 61000-3-3 z júna 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 18. 6. 2016
Spracovateľ: Emília Poliaková. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy