STN EN ISO 4833-1: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 1 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C zalievaním inokula (ISO 4833-1: 2013 - Kaclíková, Eva; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4833-1: 2013
Táto norma spolu s normou STN EN ISO 4833-2: 2014 nahrádza STN EN ISO 4833 z februára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy