STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby - Kerekréty, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22002-2: 2013