STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby - Kerekréty, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22002-2: 2013
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: október 2019
Keywords: normy