STN EN 16321-2: 2014 (65 6553), Rekuperácia benzínových pár pri čerpaní pohonných látok do motorových vozidiel na čerpacích staniciach Časť 2 Skúšobné metódy na overenie systémov rekuperácie benzínových pár na čerpacích staniciach - Rypák, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16321-2: 2013