STN EN 1304: 2014 (72 2680), Keramické strešné škridly a tvarovky. Definície a špecifikácie výrobkov. - Lipták, Zoltán (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1304: 2013