STN EN 1304: 2014 (72 2680), Keramické strešné škridly a tvarovky. Definície a špecifikácie výrobkov. - Lipták, Zoltán; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1304: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1304 z januára 2014, ktorá od 1. 1. 2014 nahradila STN EN 1304 z decembra 2005 v celom rozsahu
Táto norma je preložená z nemeckej verzie
Spracovateľ: Zoltán Lipták. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy