STN EN ISO 17249: 2014 (83 2513), Bezpečnostná obuv s odolnosťou proti prerezaniu reťazovou pílou (ISO 17249: 2013). - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17249: 2013