STN EN ISO 17249: 2014 (83 2513), Bezpečnostná obuv s odolnosťou proti prerezaniu reťazovou pílou (ISO 17249: 2013). - Katuščáková, Gabriela; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17249: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 17249 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy