STN EN ISO 18911-1: 2014 (83 4534), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje znečisťovania. Meranie rýchlosti a objemového prietoku plynov v potrubiach Časť 1 Manuálna referenčná metóda (ISO 16911-1: 2013) - Hrúzik, Dominik (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16911-1: 2013