STN EN ISO 14031: 2014 (83 9031), Environmentálne manažérstvo. Hodnotenie environmentálneho správania. Pokyny (ISO 14031: 2013). - Ploszek, Artuš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14031: 2013