STN EN ISO 14031: 2014 (83 9031), Environmentálne manažérstvo. Hodnotenie environmentálneho správania. Pokyny (ISO 14031: 2013). - Ploszek, Artuš; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14031: 2013
Norma je nahradená normou STN EN ISO 14031 z 1.5.2023 v celom rozsahu
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14031 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Artuš Ploszek. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy