STN EN 71-5: 2014 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 5 Chemické hračky (súpravy) okrem súprav na pokusy - Sulík, Štefan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-5: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 71-5 z novembra 2013, ktorá od 1. 11. 2013 nahradila STN EN 71-5 z októbra 1996 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Norma je nahradená normou STN EN 71-5 z apríla 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy