STN EN 13480-4/A1: 2014 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 4 Výroba a inštalácia. Zmena A1 - Pivoňka, Michal (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 13480-4: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-4: 2012/A1: 2013