STN EN 60335-2-7/A11: 2014 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-7 Osobitné požiadavky na práčky. Zmenz A11 - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-7: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-7: 2010/A11: 2013