STN EN 474-1 + A4: 2014 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Volčková, Antónia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-1: 2006 + A4: 2013 vrátane opravy EN 474-1 + A4: 2013/AC: 2014