STN EN 474-1 + A4: 2014 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Volčková, Antónia; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-1: 2006 + A4: 2013 vrátane opravy EN 474-1 + A4: 2013/AC: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 474-1 + A4 z apríla 2014, ktorá od 1. 4. 2014 nahradila STN EN 474-1 + A3 zo septembra 2013 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 474-1 + A5 z júla 2018
Keywords: normy