STN EN 60743: 2014 (35 9717), Práce pod napätím. Terminológia náradia, zariadení a pomôcok. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60743: 2013