STN EN 60743: 2014 (35 9717), Práce pod napätím. Terminológia náradia, zariadení a pomôcok. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60743: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60743 z júna 2003 v celom rozsahu. STN EN 60743 z júna 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 8. 2016
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy