STN EN 60598-2-11: 2014 (36 0600), Svietidlá Časť 2-11 Osobitné požiadavky. Akváriové svietidlá - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-11: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60598-2-11 z februára 2006 v celom rozsahu. STN EN 60598-2-11 z februára 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 20. 6. 2016
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy