STN EN ISO 20483: 2014 (46 1033), Obilniny a strukoviny. Stanovenie obsahu dusíka a výpočet približného obsahu bielkovín. Kjeldahlova metóda (ISO 20483: 2013). - Polák, Marián (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20483: 2013