STN EN ISO 20483: 2014 (46 1033), Obilniny a strukoviny. Stanovenie obsahu dusíka a výpočet približného obsahu bielkovín. Kjeldahlova metóda (ISO 20483: 2013). - Polák, Marián; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20483: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 20483 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy