STN ISO 14721: 2014 (31 0592), Systémy prenosu vesmírnych údajov a informácií. Otvorený archívny informačný systém (OAIS). Referenčný modul - Androvič, Alojz (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14721: 2012