STN ISO 14721: 2014 (31 0592), Systémy prenosu vesmírnych údajov a informácií. Otvorený archívny informačný systém (OAIS). Referenčný modul - Androvič, Alojz; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia. Informácie a dokumentácia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14721: 2012
Táto norma je neplatná od septembra 2025
Spracovateľ: Alojz Androvič. Technická komisia: TK 69 Terminológia. Informácie a dokumentácia
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty