STN EN 61029-2-9/A11: 2014 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-9 Osobitné požiadavky na pokosové píly. Zmena A11 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A11 STN EN 61029-2-9: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-9: 2012/A11: 2013