STN EN 61029-2-10/A11: 2014 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-10 Osobitné požiadavky na rozbrusovačky. Zmena A11 - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A11 STN EN 61029-2-10: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-10: 2010/A11: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy