STN EN ISO 9377-2: 2003 (75 7524), Kvalita vody. Stanovenie uhľovodíkov C10 - C40 Časť 2 Metóda používajúca extrakciu rozpúšťadlom a plynovú chromatografiu (ISO 9377-2: 2000) - Ondréšiková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9377-2: 2000