STN EN ISO 9377-2: 2003 (75 7524), Kvalita vody. Stanovenie uhľovodíkov C10 - C40 Časť 2 Metóda používajúca extrakciu rozpúšťadlom a plynovú chromatografiu (ISO 9377-2: 2000) - Ondréšiková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9377-2: 2000
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 9377-2 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Ondréšiková. Technická normalizačná komisia TNK 27 Kvalita a ochrana vody
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2014
Keywords: normy