STN EN ISO 10819: 2014 (01 1424), Mechanické kmitanie a otrasy. Kmitanie pôsobiace na ruky. Merania a hodnotenie prenosu kmitania rukavicami na dlaň ruky (ISO 10819: 2013). - Žiaran, Stanislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10819: 2013 vrátane opravy EN ISO 10819: 2013/Cor. Aug. 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10819 z januára 2014, ktorá od 1. 1. 2014 nahradila STN EN ISO 10819 z mája 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy