STN ISO 2982-2: 2014 (02 3620), Valivé ložiská. Príslušenstvo Časť 2 Rozmery poistných matíc a poisťovacích súčiastok - Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 2982-2: 2013