STN ISO 2982-2: 2014 (02 3620), Valivé ložiská. Príslušenstvo Časť 2 Rozmery poistných matíc a poisťovacích súčiastok - Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 2982-2: 2013
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová.
Keywords: normy