STN EN 16314: 2014 (25 7868), Plynomery. Doplnkové funkcie. - Hrivík, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16314: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16314 z januára 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Hrivík. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Keywords: normy