STN EN 1646-1: 2014 (30 0272), Obytné vozidlá na voľný čas. Motorové karavany Časť 1 Požiadavky na obytný priestor z hľadiska zdravia a bezpečnosti (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1646-1: 2012