STN EN 1646-1: 2014 (30 0272), Obytné vozidlá na voľný čas. Motorové karavany Časť 1 Požiadavky na obytný priestor z hľadiska zdravia a bezpečnosti - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1646-1: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1646-1 z decembra 2012, ktorá od 1. 12. 2012 nahradila STN EN 1646-1 + A1 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy