STN EN ISO 306: 2014 (64 0521), Plasty. Materiály z termoplastov. Stanovenie teploty mäknutia podľa Vicata (VST) (ISO 306: 2013). - Molnárová, Vlasta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 306: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 306z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy