STN EN 1344: 2014 (72 2651), Dlažbové tehly. Požiadavky a skúšobné metódy. - Hermanská, Beáta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1344: 2013